La Napoletana er en myk tipo 00 spesielt utviklet for den berømte og offisielle napolitanske pizzaen. Den er AVPN-godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana og har en løftestyrke på W310. For optimale resultater må den heve mellom 10 og 12 timer. Siden 1832 har Molino Dallagiovanna Emilia-Romagna spesialisert seg på å produsere ulike typer mel – bl.a. for pizza som denne.
| Produksjonsland | Italia |
|---|---|
| Nettovekt | 1 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 10 |
| EAN-nummer | 8033772091183 |
| Oppbevares på kjøl | Nei |
| Allergentyper | Spor af soja,Glutenholdige kornprodukter |
|---|---|
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1436 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 343 |
| Fett | 0,8 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 0,1 |
| Karbohydrater | 73 |
| Hvorav sukkerarter | 1 |
| Protein | 12 |
| Salt | 0,002 |
