Om Gastro Import

Blant våre kunder finner du  Michelin- og gourmetrestauranter, kaféer, vinbarer, spesialbutikker og andre butikker innen dagligvare

Vi har 30 års erfaring med å importere gourmetspesialiteter fra Middelhavsområdet, som vi selger til restauranter, kantiner og delikatessebutikker. Hos oss finner du de greske oliven, de franske oster, de spanske pølser og de italienske skinker du har drømt om. Og alt annet!

Firmaet ble grunnlagt i 1988, og er i dag veletablert i Danmark, Sverige og Norge. Vi er ca. 60 mennesker ansatt i de tre landene for å betjene våre kunder og hele tiden skjemme dem bort med en stadig strøm av nye og spennende kvalitetsprodukter.
Alle våre medarbeidere føler en sterk kjærlighet til mat og har bakgrunn fra bransjen. Vi snakker flere språk, slik at vi alltid kan kommunisere med våre leverandører, og våre salgskonsulenter er bla. utdannet kokker og servitører.

Vår erfaring betyr at vi er eksperter på vårt felt og at vi med omhu finner, tester og velger ut de lekreste spesialiteter til deg. Våre produkter kommer utelukkende fra leverandører som fremdeles tror på at godt håndverk og friske råvarer gir det beste resultatet. Du finner derfor en rekke produkter hos oss som du ikke finner andre steder!

Inspirasjon fra kundene er viktig for oss, og derfor gjør vi alt for å finne de nye produktene du etterspør – kanskje til og med før du selv vet det! Du kan alltid spørre din salgskonsulent hvis du savner et produkt i vårt sortiment, eller hvis du vil vite mer om et produkt, et område eller en leverandør.