Patatas Torres

- kanskje verdens beste chips

Denne spanske familiefbedriften har gått fra å være et lokalt produkt utenfor Barcelona, til den foretrukne chipsen hos foodies og gourmet`er verden over.

Fra salg på markeder til gourmetchips

Historien om Torres begynner i 1969 med ekteparet Ángeles Medel og Manuel Torres og en liten markedsbod som selger poteter i den lille kystbyen Premià de Mar like nord for Barcelona.

I 1985 ble også parets to barn, Manuel og Juan, en del av selskapet og de bestemte seg for å skalere opp produksjonen. De beholder imidlertid den opprinnelige markedsboden i Premià del Mar.

I 2007 startet Torres sin internasjonale reise da de begynte å eksportere til Nederland.

Siden den gang har ting gått fort og Torres har kommet langt. Torres har for lengst blitt en internasjonal merkevare, men det betyr ikke at de har glemt hvor de kommer fra, og fremdeles er håndverket og respekten for tradisjonen grunnleggende for selskapet.

Torres tilnærming er basert på naturlige råvarer av høy kvalitet som behandles og foredles med fokus på bærekraft.

Sunn filosofi og genuin tradisjon

Torres-metoden er basert på høykvalitets naturlige råvarer som tas vare på, pleies og bearbeides på en bærekraftig måte. Det hele starter med et utvalg av de beste potetene som fra lokale bønder, samt noen av de beste bøndene på den iberiske halvøy – som de har jobbet med i mer enn 35 år. Avhengig av smaksvarianten er potetene enten stekt i 100 prosent naturlig og ekte extra virgin olje – en blanding av tre forskjellige olivenvarianter med lav syre, plukket til rett tid – eller naturlig solsikkeolje, som inneholder massevis av gode E-vitaminer . Og saltet til å krydre potetgull utvinnes naturlig fra sjøvann.

Torres egen fortelling om sitt håndtverk

Smak og håndverk

Disse tynne og sprø potetgull fra Torres er alle unike.

Den delikate følelsen og sprø teksturen, sammen med gjennomtenkte og perfekt balanserte smaker og krydder, løftes Torres-chips til å bli mye mer enn bare chips.

Vi har i dag 9 forskjellige smaksvarianter fra Torres. Ders innovative utviklingavdeling finner på mye rart, og det er like spennende hver gang de kommer med en ny variant. Vi kan trygt si at dette er ikke en konservativ produsent!

I tillegg har vi også Torres søtpotetgull og blandede rotgrønnsakschips. 

Våre chips fra Torres

Shoppen kommer snart. Da vil du kunne logge inn og lese mer om våre produkter, samt på enkelt vis legge inn din bestilling når det passer deg.