Salumificio Monteporo ble startet av Pugliesi-brødrene fordi de ønsket å begynne å lage Nduja, en spesialitet som stammer fra landsbyen Spilinga i Monte Poro. Den er nå DOP-merket (beskyttet opprinnelse) og kan kun produseres her. Nduja lages av svinekjøtt fra grisens mage, lår, side, kinn og fett, som blandes med mild og sterk chili (peperoncino) og lettrøkes i sluttfasen.
| Varemerke | Monteporo |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 0,8 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 12 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinefett 58 %, svinekjøtt 15 %, søt paprika, chillipepper, salt, solsikkeolje. |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 2245 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 543 |
| Fett | 51 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
| Karbohydrater | 9,7 |
| Hvorav sukkerarter | 0,8 |
| Protein | 11 |
| Salt | 4,4 |
