Nduja di Spilinga ca 0,8kg

427
Salumificio Monteporo ble startet av Pugliesi-brødrene fordi de ønsket å begynne å lage Nduja, en spesialitet som stammer fra landsbyen Spilinga i Monte Poro. Den er nå DOP-merket (beskyttet opprinnelse) og kan kun produseres her. Nduja lages av svinekjøtt fra grisens mage, lår, side, kinn og fett, som blandes med mild og sterk chili (peperoncino) og lettrøkes i sluttfasen.
Facts
VarebetegnelseMonteporo
ProduksjonslandItalia
Nettovekt0,8
EnhetKILO
Antall pr. kolli12
Oppbevares på kjølJa
Ingredients
Svinefett 58 %, svinekjøtt 15 %, søt paprika, chillipepper, salt, solsikkeolje.
AllergenerNei
Næringsverdi
Energi (Kj/100g)2245
Energi (Kcal/100g)543
Fett51
Hvorav mettede fettsyrer20
Karbohydrater9,7
Hvorav sukkerarter0,8
Protein11
Salt4,4