Capa Negra har sin egen flokk med svartfotgriser i Jabugo, som regnes som fødestedet til svartfotskinken. Capa Negra har også den 3-stjerners Michelin-kokken Martín Berasategui som samarbeidspartner, og han bruker disse skinkene i restaurantene sine. Skinken modnes i minst 28 måneder og håndskåret av sin egen cortador.
| Varemerke | Capa Negra |
|---|---|
| Produksjonsland | Spania |
| Nettovekt | 0,08 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 30 |
| EAN-nummer | 8436034851165 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Ingredienser: (DK) Iberico Bellota skinke af 100 % Ibericogris, salt, sukker, surhedsregulator E-331 iii og konservering E-250 og E-252. |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1438 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 345 |
| Fett | 21,3 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 1,42 |
| Karbohydrater | 1 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 37,1 |
| Salt | 3,1 |
