Parmigiano Reggiano DOP 35 kg
102Skriv ut
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy. Osten lages fremdeles for hånd under stor kontroll og overvåkning. Osten kan lett bli over 4 år og selv om den med tiden blir kraftigere, blir den aldri skarp. Spises som den er i biter, i flak, revet over pastaretter, til gratinering, osv.
Nettovekt | 40 |
---|---|
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 5 |
Lag pr. pall | 5 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Ingredienser: Rå komælk, salt, osteløbe Fedt i tørstof: min. 32% Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 392 kcal 1.633 kj Protein: 32 gr Kulhydrat: 0 gr Fedt: 26,5 gr Oprindelsesland: Italien |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1633 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 392 |
Fett | 28,4 |
Hvorav mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 33 |
Salt | 0 |