Parmigiano Reggiano DOP 35 kg

102
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy. Osten lages fremdeles for hånd under stor kontroll og overvåkning. Osten kan lett bli over 4 år og selv om den med tiden blir kraftigere, blir den aldri skarp. Spises som den er i biter, i flak, revet over pastaretter, til gratinering, osv.
Facts
ProduksjonslandItalia
Nettovekt40
EnhetKILO
Antall pr. kolli1
Kolli pr. lag5
Lag pr. pall5
Oppbevares på kjølJa
Ingredients
Rå komælk, salt, osteløbe Fedt i tørstof: min. 32% Oprindelsesland: Italien
AllergentyperMelk og melkbaserte produkter (inkludert laktose)
AllergenerJa
Næringsverdi
Energi (Kj/100g)1633
Energi (Kcal/100g)392
Fett28,4
Protein33