Ung og frisk 12-måneders Parmesan, som har en mer melkeaktig smak enn de normalt litt mere modnede Parmesanoster. 12 måneder er den korteste modning, som kreves for å bl godkjent som Parmigiano Reggiano av det offisielle konsortium. Det er sjeldent, at man sender osten videre så tidligt i modningsstadiet, men nettopp denne kan bære det og er faktisk et spendende alternativ til den klassiske.
| Produksjonsland | Italia |
|---|---|
| Nettovekt | 2 |
| Drenet vekt i KILO | 2 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 4 |
| EAN-nummer | 2328049800008 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
|---|---|
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1671 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 402 |
| Fett | 30 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 32 |
| Salt | 1,6 |
