Di Marco’s Sorriso Pinsa bakes etter en godt bevart oppskrift med hvetemel, soyamel, rismel og surdeig som får heve i 72 timer før den forstekes. Denne varianten er brettet – med sprø overflate og myk kjerne – og utviklet for å fylles. Et nytt format for moderne streetfood: praktisk, bærbar og klar til oppvarming. Oppbevares kjølig for maksimal friskhet. Fri for GMO og vegansk.
Varemerke
Di Marco
Produksjonsland
Italia
Nettovekt
0,24
Enhet
Stk.
Antall pr. kolli
6
Kolli pr. lag
15
Lag pr. pall
7
EAN-nummer
8058640078950
Oppbevares på kjøl
Ja
Ingredienser
HVETEmel, vann, tørket HVETE-surdeig, rismel, SOYAMEL, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, salt, gjær.
Oppbevar åpen emballasje i kjøleskap og bruk innen 1 dag.
Tilberedning av ferdigbakt pinsabunn: legg ønsket topping på pinsabunnen og stek i forvarmet ovn ved 240 °C i 5-8 min.
Allergentyper
Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soya og soyabønneprodukter