Pinsa Romana Di Marco Classic 1x230 g

2258Skriv ut
Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes. Resultatet er en pinsa med sprø overflate og myk innside, som beholder sprøheten lenge etter steking. Skaperen av originalen, Di Marco, leder fortsatt pinsamarkedet. GMO-fri og vegansk.
VaremerkeDi Marco
ProduksjonslandItalia
Nettovekt0,23
EnhetStk.
Antall pr. kolli8
Kolli pr. lag10
Lag pr. pall8
EAN-nummer8058640072972
Oppbevares på kjølNei
IngredienserHVETEmel, vann, tørket HVETE-surdeig, rismel, SOYAMEL, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, salt, gjær, konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200). Oppbevar åpen emballasje i kjøleskap og bruk innen 1 dag. Tilberedning: Toppes gjerne med god olivenolje og litt flaksalt før den varmes på ca 250-300 grader til den blir lett sprø og får litt farge. Klassisk valg er å legge burata eller stracciatella i bunn, og toppes med mortadella eller parma-skinke, friske småtomater og basilikum. Avslutt med en dæsj god xv-olivenolje og balsamico. Bruk gjerne 30% mindre topping enn du ville gjort på en pizza. Pinsaen skal bevare luftigheten sin!
AllergentyperSpor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soya og soyabønneprodukter
AllergenerJa
Energi (Kj/100g)972
Energi (Kcal/100g)230
Fett2,4
Hvorav mettede fettsyrer0,4
Karbohydrater41
Hvorav sukkerarter2,6
Protein10,2
Salt0,47

Andre som kjøpte denne kjøpte også