Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes. Resultatet er en pinsa med sprø overflate og myk innside, som beholder sprøheten lenge etter steking. Skaperen av originalen, Di Marco, leder fortsatt pinsamarkedet. GMO-fri og vegansk.
Varemerke
Di Marco
Produksjonsland
Italia
Nettovekt
0,23
Enhet
Stk.
Antall pr. kolli
8
Kolli pr. lag
10
Lag pr. pall
8
EAN-nummer
8058640072972
Oppbevares på kjøl
Nei
Ingredienser
HVETEmel, vann, tørket HVETE-surdeig, rismel, SOYAMEL, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, salt, gjær, konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200).
Oppbevar åpen emballasje i kjøleskap og bruk innen 1 dag.
Tilberedning: Toppes gjerne med god olivenolje og litt flaksalt før den varmes på ca 250-300 grader til den blir lett sprø og får litt farge. Klassisk valg er å legge burata eller stracciatella i bunn, og toppes med mortadella eller parma-skinke, friske småtomater og basilikum. Avslutt med en dæsj god xv-olivenolje og balsamico. Bruk gjerne 30% mindre topping enn du ville gjort på en pizza. Pinsaen skal bevare luftigheten sin!
Allergentyper
Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soya og soyabønneprodukter