Finmalt durumhvetemel for klassisk italiensk brødbaking. Kan også brukes til pasta. Durumhvetemel er en hardere hvetevariant med høyt protein- og gluteninnhold. Fra Molini Industriali i Modena.
| Produksjonsland | Italia |
|---|---|
| Nettovekt | 25 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. pall | 8 |
| Oppbevares på kjøl | Nei |
| Ingredienser | DURUMHVETEMEL |
|---|---|
| Allergentyper | Spor af soja,Glutenholdige kornprodukter |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1420 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 340 |
| Fett | 1 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 0 |
| Karbohydrater | 71 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 12 |
| Salt | 0 |
