Pinsa Romana Di Marco Classic 3x230 g

2259Skriv ut
Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes. Resultatet er en pinsa med sprø overflate og myk innside, som beholder sprøheten lenge etter steking. Skaperen av originalen, Di Marco, leder fortsatt pinsamarkedet. GMO-fri og vegansk.
VarebetegnelseDi Marco
ProduksjonslandItalia
Nettovekt0,69
EnhetStk.
Antall pr. kolli8
Kolli pr. lag5
Lag pr. pall8
EAN-nummer8058640073290
Oppbevares på kjølNei
IngredienserHVETEmel, vann, tørket HVETE-surdeig, rismel, SOYAMEL, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, salt, gjær, konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200). Oppbevar åpen emballasje i kjøleskap og bruk innen 1 dag. Tilberedning av ferdigbakt pinsabunn: legg ønsket topping på pinsabunnen og stek i forvarmet ovn ved 240 °C i 5-8 min.
AllergentyperSpor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soya og soyabønneprodukter
AllergenerJa
Energi (Kj/100g)972
Energi (Kcal/100g)230
Fett2,4
Hvorav mettede fettsyrer0,4
Karbohydrater41
Hvorav sukkerarter2,6
Protein10,2
Salt0,47

Andre som kjøpte denne kjøpteogså