La Napoletana, Pizzamel 10kg

570Skriv ut
La Napoletana er en myk tipo 00 spesielt utviklet for den berømte og offisielle napolitanske pizzaen. Den er AVPN-godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana og har en løftestyrke på W310. For optimale resultater må den heve mellom 10 og 12 timer. Siden 1832 har Molino Dallagiovanna Emilia-Romagna spesialisert seg på å produsere ulike typer mel – bl.a. for pizza som denne.
ProduksjonslandItalia
Nettovekt10
EnhetStk.
Antall pr. kolli1
Kolli pr. lag12
Lag pr. pall7
EAN-nummer8033772090056
Oppbevares på kjølNei
IngredienserHVETEMEL tipo 00
AllergentyperGlutenholdige kornprodukter
AllergenerJa
Energi (Kj/100g)1436
Energi (Kcal/100g)343
Fett0,8
Hvorav mettede fettsyrer0,1
Karbohydrater73
Hvorav sukkerarter1
Protein12
Salt0

Andre som kjøpte denne kjøpte også