La Napoletana er en myk tipo 00 spesielt utviklet for den berømte og offisielle napolitanske pizzaen. Den er AVPN-godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana og har en løftestyrke på W310. For optimale resultater må den heve mellom 10 og 12 timer. Siden 1832 har Molino Dallagiovanna Emilia-Romagna spesialisert seg på å produsere ulike typer mel – bl.a. for pizza som denne.
Produksjonsland | Italia |
---|---|
Nettovekt | 10 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. pall | 7 |
EAN-nummer | 8033772090056 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | HVETEMEL tipo 00 |
---|---|
Allergentyper | Glutenholdige kornprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1436 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 343 |
Fett | 0,8 |
Hvorav mettede fettsyrer | 0,1 |
Karbohydrater | 73 |
Hvorav sukkerarter | 1 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |