Flakes av Pimentòn, sterk spansk paprika 40 g

E2117Skriv ut
Pimentón røyktørkes over eikebål i 13 til 15 dager og i denne varianten får den beholde formen som flak. Det er pimentón som gir chorizo ​​og lomo sin spesielle karakter. En fantastisk dyp og sterk smak. Brukes på grillet kjøtt, fisk og som smaksforsterker i sauser og dressinger. Den første varianten av Pimentón laget av spansk rød pepper, dukket opp på 1600-tallet. 
VarebetegnelseLa Dalia
ProduksjonslandSpania
Nettovekt0,04
EnhetStk.
Antall pr. kolli20
Kolli pr. lag11
Lag pr. pall19
EAN-nummer8411388327498
Oppbevares på kjølNei
IngredienserRøget paprika i flager, stærk
AllergenerNei
Energi (Kj/100g)1313
Energi (Kcal/100g)314
Fett12,8
Hvorav mettede fettsyrer1,9
Karbohydrater34,7
Hvorav sukkerarter7,6
Protein0
Salt0

Andre som kjøpte denne kjøpteogså