Pimentón røyktørkes over eikebål i 13 til 15 dager og i denne varianten får den beholde formen som flak. Det er pimentón som gir chorizo og lomo sin spesielle karakter. En fantastisk dyp og sterk smak. Brukes på grillet kjøtt, fisk og som smaksforsterker i sauser og dressinger. Den første varianten av Pimentón laget av spansk rød pepper, dukket opp på 1600-tallet.
Varebetegnelse | La Dalia |
---|---|
Produksjonsland | Spania |
Nettovekt | 0,04 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 20 |
Kolli pr. lag | 11 |
Lag pr. pall | 19 |
EAN-nummer | 8411388327498 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | Røget paprika i flager, stærk |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1313 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 314 |
Fett | 12,8 |
Hvorav mettede fettsyrer | 1,9 |
Karbohydrater | 34,7 |
Hvorav sukkerarter | 7,6 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |