Savigni "Coppa" Capocolla, ca 1,6kg, ØKO

2089Skriv ut
Tradisjonell toskansk spesialitet også kjent som coppa. Vanligvis har capocollo et sterkere preg av grov pepper enn coppa. Til coppa og capocollo brukes grisenakkefilet, og denne fra økologiske Savigni i Toscana er laget av Cinta Senese svinekjøtt. Cinta Senese-rasen lever fritt og er en av de mest smakfulle med sitt mørke marmorerte kjøtt.
VaremerkeSavigni
ProduksjonslandItalia
Nettovekt1,6
EnhetKILO
Antall pr. kolli10
Oppbevares på kjølJa
IngredienserSvinekjøtt «Cinta Senese PDO» (100 % italiensk - Toscana)* 100 %, salt, sukker (dekstrose, sukrose)*, krydder*, naturlige aromaer*, antioksidant: E301, konserveringsmiddel: E252. * = økologisk
AllergenerNei
Energi (Kj/100g)1884
Energi (Kcal/100g)450
Fett40
Hvorav mettede fettsyrer15
Karbohydrater1,4
Hvorav sukkerarter1,4
Protein21
Salt7,5

Andre som kjøpte denne kjøpte også