Savigni "Coppa" Capocolla, ca 1,6kg, ØKO

2089Skriv ut
Tradisjonell toskansk spesialitet også kjent som coppa. Vanligvis har capocollo et sterkere preg av grov pepper enn coppa. Til coppa og capocollo brukes grisenakkefilet, og denne fra økologiske Savigni i Toscana er laget av Cinta Senese svinekjøtt. Cinta Senese-rasen lever fritt og er en av de mest smakfulle med sitt mørke marmorerte kjøtt.
VarebetegnelseSavigni
ProduksjonslandItalia
Nettovekt1,6
EnhetKILO
Antall pr. kolli10
Oppbevares på kjølJa
AllergenerNei
Energi (Kj/100g)1676
Energi (Kcal/100g)401
Fett31,6
Hvorav mettede fettsyrer11,8
Karbohydrater0
Hvorav sukkerarter0
Protein28,6
Salt4,9

Andre som kjøpte denne kjøpteogså