Savigni "Coppa" Capocolla, ca 1,6kg, ØKO
2089Skriv ut
Tradisjonell toskansk spesialitet også kjent som coppa. Vanligvis har capocollo et sterkere preg av grov pepper enn coppa. Til coppa og capocollo brukes grisenakkefilet, og denne fra økologiske Savigni i Toscana er laget av Cinta Senese svinekjøtt. Cinta Senese-rasen lever fritt og er en av de mest smakfulle med sitt mørke marmorerte kjøtt.
Varebetegnelse | Savigni |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 1,6 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 10 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Allergener | Nei |
---|
Energi (Kj/100g) | 1676 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 401 |
Fett | 31,6 |
Hvorav mettede fettsyrer | 11,8 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 28,6 |
Salt | 4,9 |