Den norditalienske spesialiteten lardo er uunnværlig i det italienske kjøkken, der den brukes både som antipasti i papirtynne skiver og som smakstilsetning i sauser, supper m.m. Vår lardo med urter fra Romano Mainelli lages håndverksmessig i Lombardia av utvalgt italiensk spekk og smaksettes med rosmarin, salvie og hvitløk. Lagret i marmortrau for dyp smak og myk tekstur.
Varemerke | Romano Mainelli |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. pall | 7 |
EAN-nummer | 2633395007101 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | svinefett (Italia), salt, krydderurter, krydder, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252) |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 2487 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 604 |
Fett | 63 |
Hvorav mettede fettsyrer | 22 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 8 |
Salt | 2,6 |