Den norditalienske spesialiteten lardo er uunnværlig i det italienske kjøkken, der den brukes både som antipasti i papirtynne skiver og som smakstilsetning i sauser, supper m.m. Vår lardo med urter fra Romano Mainelli lages håndverksmessig i Lombardia av utvalgt italiensk spekk og smaksettes med rosmarin, salvie og hvitløk. Lagret i marmortrau for dyp smak og myk tekstur.
| Varemerke | Romano Mainelli |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2,5 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 8 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. pall | 7 |
| EAN-nummer | 2633395007101 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | svinefett (Italia), salt, krydderurter, krydder, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252) |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 2487 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 604 |
| Fett | 63 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 22 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 8 |
| Salt | 2,6 |
