Lufttørket skinke fra Teruel, øst for Madrid, som er kjent for sine formidable skinker. 100 % naturlig, Teruel er laget utelukkende av kjøtt, salt og luft - ingen tilsetningsstoffer. Duroc-griser brukes på farssiden og Landrace på morssiden og skinken lufttørkes i 24-30 måneder. Produsert av familiebedriften Jamones Pastor. Kåret til den beste Teruel-skinken 2021.
Varemerke | Jamones Pastor |
---|---|
Produksjonsland | Spania |
Nettovekt | 5,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. pall | 10 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Jamón DOP Teruel svinekød, havsalt |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1392 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 335 |
Fett | 24 |
Hvorav mettede fettsyrer | 9,83 |
Karbohydrater | 0,5 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 28,77 |
Salt | 0,1 |