Lufttørket skinke fra Teruel, øst for Madrid, som er kjent for sine formidable skinker. 100 % naturlig, Teruel er laget utelukkende av kjøtt, salt og luft - ingen tilsetningsstoffer. Duroc-griser brukes på farssiden og Landrace på morssiden og skinken lufttørkes i 24-30 måneder. Produsert av familiebedriften Jamones Pastor. Kåret til den beste Teruel-skinken 2021.
| Varemerke | Jamones Pastor |
|---|---|
| Produksjonsland | Spania |
| Nettovekt | 5,5 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. pall | 10 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Jamón DOP Teruel svinekød, havsalt |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1392 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 335 |
| Fett | 24 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 9,83 |
| Karbohydrater | 0,5 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 28,77 |
| Salt | 0,1 |
