San Daniele er en liten begrenset og gjennomkontrollert produksjon av utsøkte skinker. Dyrene veier minst 200 kg. ved slakting. Skinkene presses for å få ut en del av vannet, istedenfor en del av saltingen, noe som gir en bløtere, lett søtlig smak og aroma. Skinken modnes ved lufttørking i minimum 12 måneder. Et ganske særegen og raffinert produkt fra Friuli. Skinken er benfri.
| Varemerke | Montorsi |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 6,5 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. pall | 8 |
| EAN-nummer | 2079850060456 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1145 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 275 |
| Fett | 19 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 6,5 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |

