San Daniele er en liten begrenset og gjennomkontrollert produksjon av utsøkte skinker. Dyrene veier minst 200 kg. ved slakting. Skinkene presses for å få ut en del av vannet, istedenfor en del av saltingen, noe som gir en bløtere, lett søtlig smak og aroma. Skinken modnes ved lufttørking i minimum 12 måneder. Et ganske særegen og raffinert produkt fra Friuli. Skinken er benfri.
Varemerke | Montorsi |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 6,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. pall | 8 |
EAN-nummer | 2079850060456 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1145 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 275 |
Fett | 19 |
Hvorav mettede fettsyrer | 6,5 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |