"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - "blokk-skåret" fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen. MEC-betegnelsen indikerer at det er skinke av EU-opprinnelse som er lufttørket i Italia
| Varemerke | Quinta Stagione |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2,5 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 7 |
| Lag pr. pall | 5 |
| EAN-nummer | 2673720065642 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinekjøtt, salt, konserveringsmiddel: E252. |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 932 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 223 |
| Fett | 12 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 4,7 |
| Karbohydrater | 0,7 |
| Hvorav sukkerarter | 0,1 |
| Protein | 28 |
| Salt | 6 |


