"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - "blokk-skåret" fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen. MEC-betegnelsen indikerer at det er skinke av EU-opprinnelse som er lufttørket i Italia
Varebetegnelse | Quinta Stagione |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. pall | 5 |
EAN-nummer | 2673720065642 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Svinekjøtt, salt, konserveringsmiddel: E252. |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 932 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 223 |
Fett | 12 |
Hvorav mettede fettsyrer | 4,7 |
Karbohydrater | 0,7 |
Hvorav sukkerarter | 0,1 |
Protein | 28 |
Salt | 6 |