"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen. MEC-betegnelsen indikerer at det er skinke av EU-opprinnelse som er lufttørket i Italia.
Varemerke | Italsalumi |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 5,71 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. pall | 6 |
EAN-nummer | 02673730000008 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Ingredienser: Svinekød, salt, konservering E252 |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1011 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 242 |
Fett | 14 |
Hvorav mettede fettsyrer | 5,1 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 29 |
Salt | 5 |