"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke. Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen. MEC-betegnelsen indikerer at det er skinke av EU-opprinnelse som er lufttørket i Italia.
| Varemerke | Montorsi |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 5,25 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 8 |
| Lag pr. pall | 6 |
| EAN-nummer | 2346421052685 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt. U/ben. |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1011 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 242 |
| Fett | 14 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 5,1 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 29 |
| Salt | 5 |
