Økologisk Prosciutto di Parma DOP produsert av Salumificio Pedrazzoli, en pioner innen økologisk spekemat. Laget av italienske griser fra egne gårder – kun svinekjøtt og havsalt. Skinken er håndlaget og lufttørket i 16–18 måneder, der den utvikler sin karakteristiske milde, søte og balanserte smak. Et rent og naturlig håndverk fra Italias hjerte.
| Varemerke | Prima Vera |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 8 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. pall | 8 |
| EAN-nummer | 2846530075655 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Økologisk skinke (Italien), havsalt |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fett | 18,3 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 6,1 |
| Karbohydrater | 0,3 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 25,9 |
| Salt | 4,4 |
