Ruliano er en familiebedrift i hjertet av Parma-provinsen, i Riano. Giuseppe og sønnen Daniele fører tilsyn med de 70 000 skinkene som produseres per år. De har blitt kåret til den beste parmaen i verden av kjente matkritikere, inkludert: Edoardo Raspelli. Vi har valgt det beste fra Ruliano-produksjonen, deres DOP modnet på min. 24 måneder Den er forsiktig håndsaltet og smaken er uforglemmelig.
| Varemerke | Ruliano |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 7 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. pall | 10 |
| EAN-nummer | 2101000000000 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fett | 18 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 6,1 |
| Karbohydrater | 0,5 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |
