Benfri parmaskinke fra La Torre i Langhirano like utenfor Parma, som har spesialisert seg på å produsere Prosciutto di Parma DOP i mer enn 60 år. De følger åpenbart de strenge kravene som er satt for produksjon av parmaskinke av det offisielle konsortiet. Skinken har en modningstid på minst 15 måneder.
| Varemerke | La Torre |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 7 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. pall | 10 |
| EAN-nummer | 2273537000000 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Ingredienser: Svinekød, salt Næringsværdi pr. 100 gr Energi: 858 kj 207 kcal Protein: 22,75 % Fedt: 9,5 % |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fett | 18 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 6,1 |
| Karbohydrater | 0,5 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |
