Bayonne skinke IGP 1/2 ca.3 kg

F230Skriv ut
Ved indgangen til katedralen Sainte-Marie d'Oloron som er bygget 1120 ser man de første skinker skåret ud i stenen. IGP (Indication géographique protegée) garanterer for Bayonne skinkens franske oprindelse og regionale traditioner der er opretholdt ved modningen. Denne skinke er modnet i 12 måneder.
VarebetegnelseMayte
ProduksjonslandFrankrike
Nettovekt3
EnhetKILO
Antall pr. kolli6
Kolli pr. lag6
Lag pr. pall5
Oppbevares på kjølJa
IngredienserMamec svin, salt
AllergenerNei
Energi (Kj/100g)1194
Energi (Kcal/100g)287
Fett18,2
Hvorav mettede fettsyrer6,8
Karbohydrater0,6
Hvorav sukkerarter0,5
Protein31,5
Salt1,8

Andre som kjøpte denne kjøpteogså