Hvitløkssalami fra Sapori della Valdichiana i Toscana. De lager
noen av de fineste lufttørkede pølsene i hele Italia med rene, naturlige
ingredienser og utelukkende lokale dyr. Denne utsøkte salamien er smaksatt med
hvitløk i henhold til en klassisk toskansk oppskrift og lufttørket i 8 uker.
| Varemerke | Valdichiana |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2,5 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 8 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt, peber, hvidløg (10%), dextrose, krydderier, antioksidant: E301 Konservering: E252, E250 |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1449 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 350 |
| Fett | 29 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 10 |
| Karbohydrater | 0,1 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 22 |
| Salt | 3,5 |
