Rosette de Lyon LR 2,5 kg
F33Skriv ut
Rosette de Lyon er et navn og et produkt som vekker gjenklang i
det gastronomiske landskapet når man snakker om charcuterie. En lufttørket
kjøttrik pølse laget av svinekjøtt og lufttørket i 50 dager. Denne Rosette de
Lyon er produsert av en av Frankrikes ledende pølseprodusenter, Broceliande. Den
er mildt krydret og de rene kjøttsmakene vitner om ingredienser av høy
kvalitet.
Label Rouge er et tegn på kvalitet i fransk charcuterie.
Dette er en garanti for at kjøttet kommer fra utvalgte dyr der de svært høye
kravene til oppdrett, fôring osv er fulgt.
Varebetegnelse | Broceliande |
---|---|
Produksjonsland | Frankrike |
Nettovekt | 2,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 3700133917462 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt, LAKTOSE, sukker, urter og krydderier, antioxidant: natriumerythorbat (E316), modningsfermenter, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252), overfladefarve: calcium carbonat (E170). Naturtarm. Kan indeholde spor af gluten. Der anvendes 144 g svinekød til 100 g færdigt produkt. |
---|---|
Allergentyper | Spor af gluten,Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1563 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 377 |
Fett | 30 |
Hvorav mettede fettsyrer | 11,1 |
Karbohydrater | 0,6 |
Hvorav sukkerarter | 0,6 |
Protein | 25,8 |
Salt | 4,8 |