Salame Napoli er en grovhakket salami med opprinnelse i Campania-regionen og sterkt assosiert med det sørvestlige Italia med Napoli som hovedstad. Den har modnet i min. 2 måneder og har en søt, ren kjøttsmak og en karakteristisk intens aroma. Den har et fint preg av røyk og lav syre. Fra IBIS i Busetto i provinsen Parma.
| Varemerke | Ibis |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 7 |
| Lag pr. pall | 10 |
| EAN-nummer | 2603150000000 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Svinekjøtt, salt, druesukker, aromaer, krydder. Antioksidant: E301 natrium askorbat. Konservering: E250 Kaliumnitritt, E252 Natriumnitrat |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1513 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 365 |
| Fett | 31 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 10 |
| Karbohydrater | 0,5 |
| Hvorav sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 21 |
| Salt | 3,9 |
