Hvitløkssalami fra Sapori della Valdichiana i Toscana. De lager
noen av de fineste lufttørkede pølsene i hele Italia med rene, naturlige
ingredienser og utelukkende lokale dyr. Denne utsøkte salamien er smaksatt med
hvitløk i henhold til en klassisk toskansk oppskrift og lufttørket i 8 uker.
Varemerke | Valdichiana |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 4 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt, peber, hvidløg (10%), dextrose, krydderier, antioksidant: E301 Konservering: E252, E250 |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1449 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 350 |
Fett | 29 |
Hvorav mettede fettsyrer | 10 |
Karbohydrater | 0,1 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 3,5 |