Chorizo cular laget av iberiske griser fra Capa Negra i Jabugo i provinsen Huelva. Håndlaget chorizo laget i henhold til den tradisjonelle metoden fra utsøkte ingredienser; Iberico-gris oppdrettet i frihet og fôret med eikenøtter, friske urter og utvalgte korn, smaksatt med den klassiske spanske røkte paprikaen
| Varemerke | Capa Negra |
|---|---|
| Produksjonsland | Spania |
| Nettovekt | 1 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 6 |
| Kolli pr. lag | 10 |
| Lag pr. pall | 6 |
| EAN-nummer | 8436034851714 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Ingredienser: Svinekød fra Iberico bellota grisen, salt, paprika og paprika ekstrakt, hvidløg, SKUMMETMÆLKSPULVER, dextrose, stabilisatorer E-450 og E452i, antioxidanter E-331 og E-316, konserveringsmidler E-252 og E-250. |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 2060 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 497 |
| Fett | 43 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 19,1 |
| Karbohydrater | 2,8 |
| Hvorav sukkerarter | 0,6 |
| Protein | 24,8 |
| Salt | 3,8 |
