Noen mener at ekte Foie Gras bør komme fra gås. Etter vår mening er begge variantene deilige produkter. Gås, salt, pepper, sukker og Armagnac er ingrediensene i denne gåsesorten fra Clos Saint Sozy i det sørvestlige hjørnet av Frankrike, Sud Ouest-regionen, som er et lite gastronomisk høyborg. Boksen kan legges i varmt vann før åpning, slik at det er lettere å få ut innholdet.
| Varemerke | Clos Saint Sozy |
|---|---|
| Produksjonsland | Frankrike |
| Nettovekt | 0,065 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 20 |
| Kolli pr. lag | 8 |
| Lag pr. pall | 10 |
| EAN-nummer | 3443705013673 |
| Oppbevares på kjøl | Nei |
| Ingredienser | Gåse Foie Gras, vand, salt, Armagnac, peber. |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1572 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 381 |
| Fett | 37 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 15 |
| Karbohydrater | 1,4 |
| Hvorav sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 8,7 |
| Salt | 1,3 |
