Bloc de foie gras laget av gåselever fra Clos Saint Sozy. Gåsefoie gras utgjør bare en liten prosentandel av det totale markedet for foie gras, ettersom gjess krever mer fôr og bruker lengre tid på å modnes. Noen anser gåsefoie gras for å være den ekte varen, men de er to forskjellige produkter, der gåselever har en mykere og smøraktigere smak og tekstur enn den litt dypere og mer intense andeleveren.
| Varemerke | Clos Saint Sozy |
|---|---|
| Produksjonsland | Frankrike |
| Nettovekt | 0,1 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 20 |
| Kolli pr. lag | 11 |
| Lag pr. pall | 10 |
| EAN-nummer | 3443705001274 |
| Oppbevares på kjøl | Nei |
| Ingredienser | Gåse Foie Gras, vand, salt, Armagnac, peber. |
|---|---|
| Allergener | Nei |
| Energi (Kj/100g) | 1572 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 381 |
| Fett | 37 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 15 |
| Karbohydrater | 1,4 |
| Hvorav sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 8,7 |
| Salt | 1,3 |
