Pasta alle vongole er en traditionel ret i Italien. Vongole kan bruges til meget mere, suter på panden med hvidløg og server på ristet brød, bland i en salat eller bare følg traditionen i enhver pasta eller risotto. Disse er uden skal.
Varebetegnelse | Agostino Recca |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 0,13 |
Drenet vekt i KILO | 0,065 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 24 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 8012464000306 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | Ingredienser: Venusmuslinger, afkog fra venusmuslinger, salt, citronsyre. |
---|---|
Allergentyper | Bløtdyr og bløtdyrsprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 324 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 76 |
Fett | 0,5 |
Hvorav mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 2 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 16 |
Salt | 0,9 |