El Majuelo Jerez (Sherry) eddik lagres i mange år på amerikanske eikefat ved hjelp av solera-metoden. Dette betyr at fatene over fylles opp etter hvert som de nederste og eldste fatene tappes. Dette gir en jevn og rund smak. For å kunne kalles Reserva må innholdet i det nederste fatet være minst 2 år gammelt, men er vanligvis eldre.
| Produksjonsland | Spania |
|---|---|
| Nettovekt | 0,37 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 6 |
| Kolli pr. lag | 29 |
| Lag pr. pall | 5 |
| EAN-nummer | 8437001623952 |
| Oppbevares på kjøl | Nei |
| Ingredienser | Sherry vineddike E220 (SULFIT) Syrlighed max 8º |
|---|---|
| Allergentyper | Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 114,49 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 27,26 |
| Fett | 0 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 0 |
| Karbohydrater | 1,24 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 0,1 |
| Salt | 0 |
