El Majuelo Jerez (Sherry) eddik lagres i mange år på amerikanske eikefat ved hjelp av solera-metoden. Dette betyr at fatene over fylles opp etter hvert som de nederste og eldste fatene tappes. Dette gir en jevn og rund smak. For å kunne kalles Reserva må innholdet i det nederste fatet være minst 2 år gammelt, men er vanligvis eldre.
Produksjonsland | Spania |
---|---|
Nettovekt | 0,37 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 29 |
Lag pr. pall | 5 |
EAN-nummer | 8437001623952 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | Sherry vineddike E220 (SULFIT) Syrlighed max 8º |
---|---|
Allergentyper | Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 114,49 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 27,26 |
Fett | 0 |
Hvorav mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 1,24 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 0,1 |
Salt | 0 |