Stracco di Capra fra meieriet Gildo Formaggio ligner på mange måter en klassisk Taleggio; produksjonsmetoden er stort sett den samme, men i stedet for kumelk brukes her geitemelk. Stracco di Capra har en aldringsperiode på rundt 35 dager - kortere enn en klassisk Taleggio - teksturen er myk og kremet og smaken mild og melkeaktig med tydelige hint av geitemelk.
| Varemerke | Gildo Formaggi |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 7 |
| Lag pr. pall | 8 |
| EAN-nummer | 92257163000007 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret gedeMÆLK, salt, osteløbe |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1299 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 314 |
| Fett | 29 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 19 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 18 |
| Salt | 1,6 |
