Mozzarella i små terninger fra meieriet Latteria Vesuviana i utkanten av Napoli ved foten av vulkanen Vesuv. Et familieselskap, som gjennom fire generasjoner har spesialisert seg på italienske meieriprodukter som mozzarella.
Varebetegnelse | Latteria Vesuviana |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 3 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. pall | 15 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, osteløbe, salt, mælkesyrebakterier |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1321 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 318 |
Fett | 24,6 |
Hvorav mettede fettsyrer | 15,6 |
Karbohydrater | 2,47 |
Hvorav sukkerarter | 2,47 |
Protein | 21,6 |
Salt | 1,78 |