Den kremete delikatessen og spesialiteten stracciatella er laget etter «pasta filata»-metoden, hvor du trekker og strekker ostemassen og deretter blander den opp med krem. Dette gir en spesielt myk og melkeaktig ost som bokstavelig talt kan spises med skje. Et godt brød, god olivenolje og litt salt og pepper, da trenger du egentlig ikke mer, men det kan også brukes på pizza, pinsa eller til pasta.
Varemerke | Gioiella |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 0,25 |
Drenet vekt i KILO | 0,25 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 9 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 8032956077173 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | Fløte 60 %, pasteurisert KUMELK(100 % italiensk), salt, løpe, melkesyrebakterier. Surhetsregulator: melkesyre. |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1023 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 247 |
Fett | 23 |
Hvorav mettede fettsyrer | 15 |
Karbohydrater | 2,2 |
Hvorav sukkerarter | 1,5 |
Protein | 9 |
Salt | 0,68 |