Vår sveitsiske Vacherin Mont-d'Or er laget av skånsomt varmebehandlet kumelk fra noen få små produsenter. De lager osten i kobberkar etter eldgamle tradisjoner. Både melken, trebarken som brukes og veden til boksene kommer fra Vacherin Mont d'Or-regionen. Sesong-ost fra midten av september til påske. Karakteristisk rynket overfalte, en kremet konsistens og mange smaksnyanser. Lagret i ca. 4 uker.
| Varemerke | Vacherin Montd'Or |
|---|---|
| Produksjonsland | Sveits |
| Nettovekt | 0,45 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 10 |
| EAN-nummer | 2382195100009 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Termiseret kuMELK, salt, melkesyrekultur, osteløpe |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1220 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 294 |
| Fett | 24 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 15 |
| Karbohydrater | 0,5 |
| Hvorav sukkerarter | 0,1 |
| Protein | 19 |
| Salt | 1,5 |
