Sesong fra midten av september til påske. Osten heter i daglig tale Vacherin. Den er laget av kumelk og selges i trekasser, hvor den modnes videre. Den har en rynket overflate og en nydelig kremet tekstur med mange smaksnyanser. Osten vår kommer fra fjellet Mont d'Or og den produseres i kobberkar etter eldgamle tradisjoner. Lagret ca 6 uker.
| Varemerke | Mont d'Or |
|---|---|
| Produksjonsland | Frankrike |
| Nettovekt | 0,48 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 12 |
| EAN-nummer | 3520115810174 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Upasteurisert MELK fra ku, salt, osteløpe, melkekultur |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1156 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 277 |
| Fett | 23 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 16 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 18 |
| Salt | 1,4 |

