Vacherin Fribourgeois ca. 2 kg

CH2141Skriv ut
Vacherin Fribourgeois lages av termisert kumelk og produseres håndverksmessig i kantonen Fribourg av Olivier Bongard. Den modnes på granplanker og vaskes med saltvann under den 9-12 uger lange lagringen, hvor den utvikler en kremet, myk konsistens og en lett syrlig smak. Med sin utmerkede smelteevne brukes den ofte i fondue.
ProduksjonslandSveits
Nettovekt2
EnhetKILO
Antall pr. kolli4
Oppbevares på kjølJa
IngredienserUpasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe.
AllergentyperMelk og melkbaserte produkter (inkludert laktose)
AllergenerJa
Energi (Kj/100g)1520
Energi (Kcal/100g)366
Fett30
Hvorav mettede fettsyrer19
Karbohydrater0,1
Hvorav sukkerarter0
Protein24
Salt1,5