Raclette, grottelagret i 5 måneder, noe som gir den en dypere og rikere smak. Raclette er sveitsernes fredagsgodbit, og den nytes smeltet over mandelpoteter, syltet løk, cornichons og med litt kjøttpålegg ved siden av. Ingen tilsetningsstoffer.
Produksjonsland | Sveits |
---|---|
Nettovekt | 6,5 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 2328555900001 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Pasteurisert kumelk, salt, melkesyrekultur, løpe. |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1439 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 347 |
Fett | 27 |
Hvorav mettede fettsyrer | 16,2 |
Karbohydrater | 0,1 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 25,8 |
Salt | 1,4 |