Seilers grottelagrede raclette fra Giswil modnes i omtrent 5 måneder i fjellkjellere, noe som gir en fyldig smak med toner av smør og nøtter. Den smelter perfekt og er et naturlig valg til raclette, varme retter eller ostefatet. Et sveitsisk håndverk med genuin karakter og lang tradisjon. Kåret til Sveits’ beste raclette sju ganger! Fri for tilsetningsstoffer.
| Produksjonsland | Sveits |
|---|---|
| Nettovekt | 6,5 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. pall | 10 |
| EAN-nummer | 2328555900001 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Pasteurisert kumelk, salt, melkesyrekultur, løpe. |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1439 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 347 |
| Fett | 27 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 16,2 |
| Karbohydrater | 0,1 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 25,8 |
| Salt | 1,4 |
