Pecorino Toscano Semistagionato fra Caseificio il Fiorino. En middels gammel Pecorino laget med melk fra lokale Maremma sauer. Den er kremet i følelsen og fast i konsistensen, uten å være tørr og smuldrete, med en fin balanse mellom melk, løpe og salt. Ganske sterke animalske toner og urter i duften og fyldig og harmonisk i smaken med en fin lang finish. Bronse på WCA2023.
| Varemerke | Il Fiorino |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 9 |
| Lag pr. pall | 3 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret fåreMÆLK, Volterra salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. Ikke spiselige osteskorpe. Fedt i tørstof: 52% |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1666 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 402 |
| Fett | 34 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 22 |
| Karbohydrater | 0,5 |
| Hvorav sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 24 |
| Salt | 1,7 |


