Den berømte romerske versjonen av saueosten Pecorino produseres fortsatt etter de samme prinsippene som i antikkens Roma. De nåværende produksjonssonene inkluderer imidlertid også Sardinia og Grosetto-provinsen i Toscana, i tillegg til Lazio-regionen, der Roma ligger. Denne Pecorino Romano er fantastisk sterk og intens og utvikler seg mot det pikante over tid.
| Varemerke | CAO Formaggi |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 0,17 |
| Enhet | Stk. |
| Antall pr. kolli | 12 |
| Kolli pr. lag | 24 |
| Lag pr. pall | 12 |
| EAN-nummer | 8015927001124 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret MÆLK fra får, salt, mælkesyrekultur, osteløbe fra lam. Skorpen er ikke spiselig. |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1638 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 401 |
| Fett | 33 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 23,6 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,7 |
