Den berømte romerske utgaven av fåreosten Pecorino lages fortsatt etter de samme prinsippene som i antikkens Roma. De godkjente produksjonsområdene omfatter imidlertid også Sardinia og Grosseto-provinsen i Toscana, i tillegg til regionen Lazio, hvor Roma ligger. Denne Pecorino Romano-osten er herlig kraftig og intens, og utvikler med tiden en tydeligere pikant karakter.
Produksjonsland | Italia |
---|---|
Nettovekt | 1,75 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 16 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. pall | 6 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | MÆLK fra får, salt, osteløbe fra lam. |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1607 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 384 |
Fett | 32 |
Hvorav mettede fettsyrer | 18 |
Karbohydrater | 0,1 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 24 |
Salt | 5 |