Siden 1985 har Romagna Terre valgt ut og produsert de beste tradisjonelle ostene laget av sauemelk fra Emilia Romagna. Denne osten, nel fieno dekket med høy, har en ren sauemelksmak med et hint av høyet den ble modnet med. Modnet ca. 2-3 måneder. Skorpen er ikke spiselig. Bronse i WCA 2023
Varemerke | Romagna Terre |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 1,3 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
EAN-nummer | 2406481 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Ingredienser: Pasteuriseret italiensk fåremælk, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. Overfladen er smurt ind i vindruekerneolie og hø (2%) Skorpen er ikke spiselig. |
---|---|
Allergentyper | Nøtter,Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1396 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 337 |
Fett | 28 |
Hvorav mettede fettsyrer | 21 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 1 |