Pecorino al Tartufo her i en ekstra grottelagret variant som har samlet smak og styrke i 6 måneder. Romagna Terre har produsert utmerkede tradisjonelle italienske oster siden 1985. Smaken er fin og intens med tydelige toner fra sauemelken og fine innslag fra trøffelen. Smakssatt med minimum 1% trøffel. Skorpen er ikke spiselig.
| Varemerke | Romagna Terre |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 1 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 2 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Ingredienser: Pasteurisert italiensk sauemelk, trøffel (knoll Aestivum) min 1 %, salt, løpe, melkesyrebakterier. Overflate dekket med eikepulver (0,02 %). Skorpen er ikke spiselig. Kan inneholde spor av korn og nøtter (valnøtt). Osten taper noe vekt under lagring. |
|---|---|
| Allergentyper | Nøtter,Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1472 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 355 |
| Fett | 30 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 22 |
| Karbohydrater | 0,6 |
| Hvorav sukkerarter | 0,6 |
| Protein | 22 |
| Salt | 1,5 |

