Pecorino al Tartufo her i en ekstra grottelagret variant som har samlet smak og styrke i 6 måneder. Romagna Terre har produsert utmerkede tradisjonelle italienske oster siden 1985. Smaken er fin og intens med tydelige toner fra sauemelken og fine innslag fra trøffelen. Smakssatt med minimum 1% trøffel. Skorpen er ikke spiselig.
Varemerke | Romagna Terre |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 1 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Ingredienser: Pasteurisert italiensk sauemelk, trøffel (knoll Aestivum) min 1 %, salt, løpe, melkesyrebakterier. Overflate dekket med eikepulver (0,02 %). Skorpen er ikke spiselig. Kan inneholde spor av korn og nøtter (valnøtt). Osten taper noe vekt under lagring. |
---|---|
Allergentyper | Nøtter,Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1472 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 355 |
Fett | 30 |
Hvorav mettede fettsyrer | 22 |
Karbohydrater | 0,6 |
Hvorav sukkerarter | 0,6 |
Protein | 22 |
Salt | 1,5 |