Sant'Anna lager økologisk parmesan fra øverste hylle. De har til og med gått over til å være fullt selvforsynt gjennom hele sitt produksjonsapparat med bl.a. egne beitemarker og dyr og eget meieri. Deres Parmigiano Reggiano DOP modnes i minst 30 måneder og har en utrolig balanse i smak, samtidig som de ulike nyansene er tydelig fremhevet.
| Varemerke | Sant'Anna |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2,37 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. pall | 7 |
| EAN-nummer | 2232545023598 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Upasteurisert kumelk, salt, løpe |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1671 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 402 |
| Fett | 30 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 32 |
| Salt | 1,6 |
