Sant'Anna lager økologisk parmesan på høyeste kvalitetsnivå. De driver hele produksjonen fra start til slutt – fra åker og melk til meieri og emballasje. Denne Parmigiano Reggiano DOP modnes i minst 24 måneder og har en unik rik og nyansert smak og tekstur. Vant sølv i WCA2021-2022.
| Varemerke | Sant'Anna |
|---|---|
| Produksjonsland | Italia |
| Nettovekt | 2,3 |
| Enhet | KILO |
| Antall pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. pall | 7 |
| EAN-nummer | 2328048600005 |
| Oppbevares på kjøl | Ja |
| Ingredienser | Upasteurisert KUMELK, salt, osteløpe (animalsk, fra kalv) |
|---|---|
| Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1671 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 404 |
| Fett | 30 |
| Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
| Karbohydrater | 0 |
| Hvorav sukkerarter | 0 |
| Protein | 32 |
| Salt | 1,6 |
