Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy. Osten lages fremdeles for hånd under stor kontroll og overvåkning. Osten kan lett bli over 4 år og selv om den med tiden blir kraftigere, blir den aldri skarp. Spises som den er i biter, i flak, revet over pastaretter, til gratinering, osv.
Produksjonsland | Italia |
---|---|
Nettovekt | 2 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. pall | 5 |
EAN-nummer | 2205819000007 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Rå melk fra ku, salt, osteløpe |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fett | 30 |
Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |